Хајлајц

Старион БлогСтарион Блог Овде пишував повеќе од осум месеци и има што да се чита. Ако ве интересира клик на линкот.

Линк

З`ш да не...З`ш да не... Нови колумни од серијалот „з`ш да не...“ секоја сабота во весникот Шпиц.

Линк

Моине фото сторииНа рапорт со Јофе Сите емисии на Youtube каналот.

Линк

Jul 11, 2009

ВМРО да е жив и здрав!

Налетав на едно интересно јутјуб видео кое не можам а да не го споделам.

Уживајте!

Ќе повторам нешто што го реков на старион блог.

Лесно на тие политичари што имаат ваков народ...

3 comments:

DeeJay said...

Hahahahahhahaaaa!!! :))

Мими Симоновска said...

Фосил во заблуда... Не секој е вистински христијанин.
Вмро-овци.

Anonymous said...

Христијаниве се језиви...

Post a Comment