Хајлајц

Старион БлогСтарион Блог Овде пишував повеќе од осум месеци и има што да се чита. Ако ве интересира клик на линкот.

Линк

З`ш да не...З`ш да не... Нови колумни од серијалот „з`ш да не...“ секоја сабота во весникот Шпиц.

Линк

Моине фото сторииНа рапорт со Јофе Сите емисии на Youtube каналот.

Линк

Jul 10, 2009

Welcome

Еми ај добредојдовте и добро ве најдов.
Мојон Блог реши да се пресели па отсега ќе си се дружиме тука.

Колку за потсетување... Старион Блог

И ко за добредојде еве ви една песничка...

3 comments:

проба said...

proba

DeeJay said...

Airlija novi HQs (headquarters)! ;)

Anonymous said...

Jovan, dobar napis za koncertot G. Benson. Alal da ti se godinkite, brat...

Pozdrav od ohrickion zet

Post a Comment