Хајлајц

Старион БлогСтарион Блог Овде пишував повеќе од осум месеци и има што да се чита. Ако ве интересира клик на линкот.

Линк

З`ш да не...З`ш да не... Нови колумни од серијалот „з`ш да не...“ секоја сабота во весникот Шпиц.

Линк

Моине фото сторииНа рапорт со Јофе Сите емисии на Youtube каналот.

Линк

Sep 3, 2009

Срцињаааааааа

На Јутјуб обично гледам музички спотчиња, или филмски трејлери или некои хоум-мејд глупости...

Ама понекогаш се наоѓа нешто кое навистина ќе ви го направи денот... или ноќта...

Ова е едно од тие видеа...

Прекрасни малечки суштества кои зборуваат и објаснуваат на тема „Што е тоа љубов?“И запазете го детето на 1:40... ROFL

No comments:

Post a Comment