Хајлајц

Старион БлогСтарион Блог Овде пишував повеќе од осум месеци и има што да се чита. Ако ве интересира клик на линкот.

Линк

З`ш да не...З`ш да не... Нови колумни од серијалот „з`ш да не...“ секоја сабота во весникот Шпиц.

Линк

Моине фото сторииНа рапорт со Јофе Сите емисии на Youtube каналот.

Линк

Sep 24, 2009

З`ш да не... колумна единаесетта

Во денешното издание на неделникот „Сега“ единаесеттата од серијалот колумни насловени „З`ш да не...“ Денешната со наслов „Луд, збунет, ненормален“ на 50 и 51 страница.

Хајлајц момент - „Кутар Џоле, сам го пуштија да им објаснуват формули математички. Ама сепак морам да признам дека убо си се снаоѓат. А и уба тактика имат. Се викат – „Луд, збунет, ненормален“. Или во превод – збуни го противникот па збуни се и себеси, за да ја збуниш јавноста.“

Цената на неделникот е 50 денари со кои имате четиво за цел викенд... па и повеќе, зависи со која брзина читате :)

Ако сепак сте скржави и не ви се дава пеевче, денешната колумна на Мојон Блог во вторник фор фри.

No comments:

Post a Comment