Хајлајц

Старион БлогСтарион Блог Овде пишував повеќе од осум месеци и има што да се чита. Ако ве интересира клик на линкот.

Линк

З`ш да не...З`ш да не... Нови колумни од серијалот „з`ш да не...“ секоја сабота во весникот Шпиц.

Линк

Моине фото сторииНа рапорт со Јофе Сите емисии на Youtube каналот.

Линк

Nov 5, 2009

З`ш да не... колумна 17

Во денешното издание на неделникот „Сега“ седумнаестата од серијалот колумни насловени „З`ш да не...“ Денешната со наслов „Си беше еднаш на дивиот запад“ на 34 и 35 страница.

Хајлајц момент - „Пред владана штрајкувачи 24/7. Многу си ги сакет пастирите, па да бидат поблиску до нив.“

Цената на неделникот е 50 денари со кои добивате доста квалитетно и интересно четиво за моментите кога се дружите со вашата шолја во wc, на пример. :)))

Ако сепак сте скржави и не ви се дава пеевче, денешната колумна на Мојон Блог во вторник фор фри.

No comments:

Post a Comment