Хајлајц

Старион БлогСтарион Блог Овде пишував повеќе од осум месеци и има што да се чита. Ако ве интересира клик на линкот.

Линк

З`ш да не...З`ш да не... Нови колумни од серијалот „з`ш да не...“ секоја сабота во весникот Шпиц.

Линк

Моине фото сторииНа рапорт со Јофе Сите емисии на Youtube каналот.

Линк

Nov 12, 2009

З`ш да не... колумна 18

Во денешното издание на неделникот „Сега“ осумнаестата од серијалот колумни насловени „З`ш да не...“ Денешната со наслов „Сите ќе умрете!“ на 32 и 33 страница.

Хајлајц момент - „Според препораките на СЗО се препорачвит само секс, така не можел да се пренесит грипов. Секс, нешто шо нашиве политичари редовно го практикуваат кон широките народни маси. Техника шо во литературата ќе ја најте под стручниот термин „е.ење во здрав мозок.“

Плууууууус... прес конференција на која откривам кои се платениците на претседателот Ѓорге Иванов... и многу повеќе од тоаааааааа.... за самоооооооо 50 денари со кои добивате волшебен магазин со доста квалитетно и интересно четиво за моментите кога се дружите со вашата шолја во wc, на пример. :)))

Ако сепак сте скржави и не ви се дава пеевче, денешната колумна на Мојон Блог во вторник фор фри.

No comments:

Post a Comment