Хајлајц

Старион БлогСтарион Блог Овде пишував повеќе од осум месеци и има што да се чита. Ако ве интересира клик на линкот.

Линк

З`ш да не...З`ш да не... Нови колумни од серијалот „з`ш да не...“ секоја сабота во весникот Шпиц.

Линк

Моине фото сторииНа рапорт со Јофе Сите емисии на Youtube каналот.

Линк

Aug 27, 2009

З`ш да не... колумна седма

Во денешното издание на неделникот „Сега“ седмата од серијалот колумни насловени „З`ш да не...“ Денешната со наслов „Пу, ј`з`к“ на 50 и 51 страница.

Хајлајц момент - „Аце наш кажа две реченици и застана Грујо, си кажа дека цутет ружи во Охрид и во Македонија и дека во иднина и кокичиња ќе почнеле да цутет и си замина“.

Цената на неделникот е 50 денари со кои имате четиво за цел викенд... па и повеќе, зависи со која брзина читате :)

Ако сепак сте скржави и не ви се дава пеевче, денешната колумна на Мојон Блог во вторник фор фри.

No comments:

Post a Comment