Хајлајц

Старион БлогСтарион Блог Овде пишував повеќе од осум месеци и има што да се чита. Ако ве интересира клик на линкот.

Линк

З`ш да не...З`ш да не... Нови колумни од серијалот „з`ш да не...“ секоја сабота во весникот Шпиц.

Линк

Моине фото сторииНа рапорт со Јофе Сите емисии на Youtube каналот.

Линк

Aug 13, 2009

З`ш да не... колумна петта

Во денешното издание на неделникот „Сега“ петтата од серијалот колумни насловени „З`ш да не...“ Денешната со наслов „Се-вер-на, Се-вер-на... Ма-ке-до-ни-ја, Ма-ке-до-ни-ја!“ на 50 и 51 страница.

Хајлајц момент - „Боки Тринајска ќе пееше Оооооо соооооле миооооооо а маестро Борис Трајанов Сакам северноооо да ми е сеееееее...“.

За овој број направив и уште нешто од Охрид, односно интервју со градоначалникот Александар Петрески. Таткото на нашата туристичка и културна метропола тврди дека за успешен развој на туризмот потребна е сплотеност, а не кавги меѓу локалната и централната власт.

Цената на неделникот е 50 денари со кои имате четиво за цел викенд... па и повеќе, зависи со која брзина читате :)

Ако сепак сте скржави и не ви се дава пеевче, денешната колумна на Мојон Блог во вторник фор фри.

No comments:

Post a Comment