Хајлајц

Старион БлогСтарион Блог Овде пишував повеќе од осум месеци и има што да се чита. Ако ве интересира клик на линкот.

Линк

З`ш да не...З`ш да не... Нови колумни од серијалот „з`ш да не...“ секоја сабота во весникот Шпиц.

Линк

Моине фото сторииНа рапорт со Јофе Сите емисии на Youtube каналот.

Линк

Aug 3, 2009

Вози пребрзо, стигни прерано!

Штотуку изгледав едно јутјуб клипче кое ме потсети дека требаше да напишам еден пост уште пред некаде месец и пол но поради ХУ причини не го напишав па...

Се работи за безбедноста во сообраќајот и како таа влијае од ТЕБЕ, како учесник во него.

Еве го најпрвин клипчето со Nothing Else Matters на Металика во позадина и неколку навистина успешно направени реклами поврзани со гореспоменатата тематика.


А еве ја и фотката која ја планирав за пред месец и пол.Обично го критикувам трошењето државни пари за владини кампањи кои најчесто се користат како само-рекламирање но морам да ја поздравам оваа кампања бидејќи мислам дека е многу ефективна, посебно слоганот на кампањата.

И за крај, нешто што го најдов пред некој ден на Твитер а кое одлично се вклопува во муабетов.

http://i29.tinypic.com/2yoreoy.jpg

No comments:

Post a Comment