Хајлајц

Старион БлогСтарион Блог Овде пишував повеќе од осум месеци и има што да се чита. Ако ве интересира клик на линкот.

Линк

З`ш да не...З`ш да не... Нови колумни од серијалот „з`ш да не...“ секоја сабота во весникот Шпиц.

Линк

Моине фото сторииНа рапорт со Јофе Сите емисии на Youtube каналот.

Линк

Aug 2, 2009

Кис ми во Охрид... ексклузивнооооо * # *

Дамииииииии и господаааааааааааааааааааа...

Чујте и почујте, ептен ексклузивно, дури и со ѕвездички и тараби во насловот...

Легендарните Кис ми летово во Охрид, ако ги пропуштите самоубијте се со нивна песна по ваш избор.


Клик на сликата за поголеми димензии

А еве една по наш (читај: мој) избор.

Среќни илинденско-велигденски празници со Кис мииииииииииииииииииии!

No comments:

Post a Comment