Хајлајц

Старион БлогСтарион Блог Овде пишував повеќе од осум месеци и има што да се чита. Ако ве интересира клик на линкот.

Линк

З`ш да не...З`ш да не... Нови колумни од серијалот „з`ш да не...“ секоја сабота во весникот Шпиц.

Линк

Моине фото сторииНа рапорт со Јофе Сите емисии на Youtube каналот.

Линк

Aug 31, 2009

Усни на усни (осквернавена)

Усни на клиторис, тивко врескање,
раце во коси, колку си највлажна,
курац у пичка, рај за Џолета,
двајцата хорни, на ти го најмила!

Срамни коси,
курац да ги носи,
дај да бегаме,
идет чуварон!

No comments:

Post a Comment