Хајлајц

Старион БлогСтарион Блог Овде пишував повеќе од осум месеци и има што да се чита. Ако ве интересира клик на линкот.

Линк

З`ш да не...З`ш да не... Нови колумни од серијалот „з`ш да не...“ секоја сабота во весникот Шпиц.

Линк

Моине фото сторииНа рапорт со Јофе Сите емисии на Youtube каналот.

Линк

Oct 8, 2009

З`ш да не... колумна 13

Во денешното издание на неделникот „Сега“ тринаесеттата од серијалот колумни насловени „З`ш да не...“ Денешната со наслов „Чудесии“ на 54 и 55 страница.

Хајлајц момент - „Цел комшилук собран се поздравуват со „Јоргос победи – навистина победи!“, а Грујо и Џоле частат гиро во знак на решавање на проблемот со името и наоѓањето разумен компромис. “

Цената на неделникот е 50 денари со кои имате четиво за цел викенд... па и повеќе, зависи со која брзина читате :)

Ако сепак сте скржави и не ви се дава пеевче, денешната колумна на Мојон Блог во вторник фор фри.

No comments:

Post a Comment