Хајлајц

Старион БлогСтарион Блог Овде пишував повеќе од осум месеци и има што да се чита. Ако ве интересира клик на линкот.

Линк

З`ш да не...З`ш да не... Нови колумни од серијалот „з`ш да не...“ секоја сабота во весникот Шпиц.

Линк

Моине фото сторииНа рапорт со Јофе Сите емисии на Youtube каналот.

Линк

Oct 15, 2009

З`ш да не... колумна 14

Во денешното издание на неделникот „Сега“ четрнаестата од серијалот колумни насловени „З`ш да не...“ Денешната со наслов „Све најнормално, бре!“ на 54 и 55 страница.

Хајлајц момент - „Институтот „Павел Шатев“ напрајл анкета на примерок од 1.100 вмровци, пардон, испитаници. Според анкетава и пастирот а и партијата комплет имет пад во рејтингот во споредба со ваква анкета од јули. Замисли бре, сопствен институт, сопствена местена анкета и да ти паѓат рејтингот?!? “

Покрај колумната, во овој број пишувам и за сознанието на неделникот „Сега“ за одржување геј-парада во Скопје.

Цената на неделникот е 50 денари со кои имате четиво за цел викенд... па и повеќе, зависи со која брзина читате :)

Ако сепак сте скржави и не ви се дава пеевче, денешната колумна на Мојон Блог во вторник фор фри.

No comments:

Post a Comment