Хајлајц

Старион БлогСтарион Блог Овде пишував повеќе од осум месеци и има што да се чита. Ако ве интересира клик на линкот.

Линк

З`ш да не...З`ш да не... Нови колумни од серијалот „з`ш да не...“ секоја сабота во весникот Шпиц.

Линк

Моине фото сторииНа рапорт со Јофе Сите емисии на Youtube каналот.

Линк

Oct 17, 2009

Геј парада во Скопје? (анкета)

Во последното издание на неделникот „Сега“ (15.10.2009), на 45 страница има текст со наслов „Геј-парада во Скопје. Ќе ја бранат амбасадорите Фуере и Филипини“.

Текстот е на две и пол страници и не би го пренесувал целиот тука но главната информација е дека според сознанијата на „Сега“, за следниот месец е планирано одржување геј-парада во Скопје каде хомосексуалци и хетеросексуалци заедно ќе изразат поддршка на слободното искажување на сексуалната ориентација.

Повеќе информации можете да најдете во неделникот, а сега за неговите потреби би ве замолил да одговорите на анкетата која прашува:

Дали ја поддржувате идејата за одржување геј парада во Скопје?

No comments:

Post a Comment