Хајлајц

Старион БлогСтарион Блог Овде пишував повеќе од осум месеци и има што да се чита. Ако ве интересира клик на линкот.

Линк

З`ш да не...З`ш да не... Нови колумни од серијалот „з`ш да не...“ секоја сабота во весникот Шпиц.

Линк

Моине фото сторииНа рапорт со Јофе Сите емисии на Youtube каналот.

Линк

Oct 22, 2009

З`ш да не... колумна 15

Во денешното издание на неделникот „Сега“ петнаестата од серијалот колумни насловени „З`ш да не...“ Денешната со наслов „Спонтано собрана држава“ на 56 и 57 страница.

Хајлајц момент - „Бранко му дават на Колета на невидено. Му остават одврзани раце и без разлика на то колку сантиметри би била должината на отстапувањето од вцрвенатата граница... Само шо Коле е некако срамежлив. Шо дека Бране му дават, ко овај не знајт како да го примит.“

Цената на неделникот е 50 денари со кои имате четиво за цел викенд... па и повеќе, зависи со која брзина читате :)

Ако сепак сте скржави и не ви се дава пеевче, денешната колумна на Мојон Блог во вторник фор фри.

No comments:

Post a Comment